Aktiiviset koirat ovat aina olleet lähellä sydäntä. Vetolajeja, lähinnä taakanvetoa, olen omien koirieni kanssa harrastanut vuodesta 2010 asti. Ensimmäisen kerran taakanveto tuli tutuksi jo vuonna 2006 kun pohdin muita rotuja (apbt, amerikanbulldoggi) kauan haaveilemani boerboelin tilalle.

Harrastan kaikkien omien koirieni kanssa erilaisia vetolajeja. Harrastuksiin kuuluu myös mm.petojahti ja canicross ihan omankin kunnon ylläpitämiseksi. Koska sopivia, istuvia ja kestäviä tuotteita ei enää ollut helposti saatavilla, parhaan sopivuuden takaamiseksi päätin alkuvuodesta 2015 alkaa valmistamaan tuotteita itse. Kaikki uudet materiaalit koekäytän omilla koirillani (30-70kg boerboeleilla) jonka jälkeen ne tulevat valikoimaan mukaan, jos koen että ne ovat kuhunkin tarkoitukseen sopivia.

Kasvatan pienimuotoisesti boerboeleita kennelnimellä Tuebor Boerboels ja ystäväpiiriin kuuluu eri rotujen kasvattajia ja harrastajia niin molossi- kuin laumanvartijapiireistä, joten tuotteitani on paljon testattu isojen ja vahvojen rotujen parista ulkomaita myöten.

Valmistan kaikki tuotteet mittatilauksena koiran omien mittojen mukaan. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä taakanvetovaljaat, pantoja sekä paljon muuta. Suunnittelen ja toteutan tuotteita yhteistyökumppaneille myös toiveiden mukaan.

Jos sinulle herää kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Olga Koivunen, Midas K9

Vuoteen 2021 mennessä Midaksen tuotteita on lähtenyt maailmanlaajuisesti harrastus-, lemmikki- sekä työkoirille.
Asiakkaita on ollut mm. Kanadassa, USAssa, Venäjällä, Etelä-Afrikassa, Thaimaassa sekä ympäri Euroopan.

info@midask9.com

Kapinakuja 1, 04600 Mäntsälä

Midas K9 Finland

@midask9finland